dimarts, 20 de març del 2012

Magdalenes de garrofa, xocolata i taronja



Avui he versionat unes magdalenes que he vist al bloc de la Gemmota!
http://lagemmotaalacuina.blogspot.com.es/search/label/magdalenes 


- 125gr de farina. Jo he posat 50 gr de farina de garrofa i 75 gr de farina blanca de blat 
- 100gr de sucre integral
- 125ml d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat químic
- 1 taronja
- 2 ous

Batem el sucre amb els ous. Un cop hagin augmentat de volum, hi afegim el llevat junt amb la farina ben a poc a poc per evitar grumolls. Ho deixem reposar una mica i després hi aboquem l'oli, el suc de la taronja i la ratlladura de la seva pell.
Omplim els motlles fins la meitat i posem unes quantes perles de xocolata a sobre.

El posem al forn (precalentat) a 180º durant 10-12 minuts. És important no obrir el forn fins que acabi el temps, perquè  les madalenes no pujaran.

Teresa (i Gemmota!)

1 comentari: