dimarts, 13 de març de 2012

Crema de pastanaga amb taronja i gingebre

Ingredients per a 4 persones:
- 800 g de pastanagues
- 1 ceba
- 50 g de gingebre fresc
- 2 gots de suc de taronja natural
- Oli d'oliva suau
- 50 g de mantega
- Sal i pebre
- Nata per cuinar

Peleu i trossegeu la pastanaga, el gingebre i la ceba. Sofregiu-los en una cassola amb oli i mantega durant uns quants minuts. Cobriu-los amb aigua i deixeu-los bullir uns 15 minuts, fins que la pastanaga sigui cuita.
Afegiu-hi el suc de taronja i tritureu-ho tot, juntament amb la nata. (Aquí la recepta proposa de passar-ho per un colador xinès perquè la crema quedi més fina, però nosaltres no ho vam fer i queda igual de bona, l'únic que potser trobareu una mica de grumolls).

Ja veureu quin gustet més bo! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada