divendres, 4 de maig del 2012

Galetes d'ametlla

Dificultat: Moooooooolt fàcil
75 gr. de mantega,
100 gr. d'ametlles ralladas,
100 gr. de farina,
100 gr. de sucre,
1 ou.

En un bol es barreja la mantega (tova) amb les ametlles i el sucre. S'afegix després la farina i, finalment ½ ou batut com per a truita. Tot això s'ha de treballar el menys possible, només el necessari perquè els ingredients quedin units.

S'agafa massa amb una "cucharita" de les de cafè, es forma una bola aixafada i es col·loca en la xapa del forn. Jo ho faig també amb les mans que fins i tot queda millor. Es fiquen a forn mitjà (180 graus). Quan estan orades es retiren, aixecant-les amb un ganivet de punta rodona. Es deixen refredar. Es poden guardar molts dies a una caixa de metall.

3 comentaris:

  1. Puc dir que són espectaculars!! mmmmm...
    Gràcies per desvetllar el secret, Carlos!

    ResponElimina
  2. Hola Carlos!

    He vist que tens moltes receptes al teu blog, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 16000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  3. Ei, están boníssimes i són superfàcils!!

    ResponElimina